DNA analyse Emma Health

Meten is weten:DNA analyse

Naast mijn klassieke aanpak start ik in mijn praktijk vanaf 2021 ook met het aanbieden en consulteren van DNA analyses. Hiervoor heb ik een betrouwbare partner gevonden in wie ik echt geloof. Het emma.health team bestaat oa uit huisartsen die na een jarenlange zoektocht een programma hebben ontwikkeld die u als cliƫnt alleen maar vooruit kan helpen. Meer info vindt u in onderstaande link.

https://emma.health/discount/cathybecquaert

Stapsgewijs naar een betere versie van jezelf:

  1. Via bovenstaande link reserveer je jouw DNA afnamekit
  2. Na een drietal weken bespreek je eerst de resultaten via een online consult met de arts van het emma team
  3. Begeleiding en opvolging zijn ook hier enorm van belang! Ik help je verder naar een evenwichtig haalbaar voedingsplan rekening houdend met jouw DNA. Maak daarom een afspraak met vermelding ‘DNA analyse’
  4. Opvolgconsultaties zolang jij deze nodig acht